DAC-ASsist | Doorbraak in de behandeling van allergische jeukpatiënten!
16586
single,single-post,postid-16586,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Doorbraak in de behandeling van allergische jeukpatiënten!

23 Jun Doorbraak in de behandeling van allergische jeukpatiënten!

Nu 2 nieuwe en veilige wapens! Misschien dé oplossing voor jouw hond?

  1. Hill’s™ Prescription Diet Derm Defense™
  2. Apoquel® (Zoetis)

derm_defense_header

 


 

1. Hill’s™ Prescription Diet Derm Defense™: met voeding strijd voeren tegen allergieën.

Hill’s™ Prescription Diet Derm Defense™ met HistaGuard™Complex  is de eerste en enige klinische voeding die speciaal is samengesteld om de verschijnselen van omgevingsallergieën te verminderen door de inwendige allergische reactie te verstoren en een huidbarrière te vormen tegen omgevingsallergenen. Verder helpt het bij de ondersteuning van een gezonde huid.

De voeding is aanbevolen voor:

  • Initiële aanpak van honden met een huidaandoening
  • Atopische dermatitis, vlooienallergie, contactdermatitis
  • Andere omgevingsallergieën
  • Ondersteuning van de gezondheid van de huid bij secundaire infecties

 

Aanvullende informatie

  • Voor een gezonde huid met vitamine A, zink en essentiële vetzuren
  • Zorgt voor een volledige en evenwichtige voeding voor volwassen honden en is geschikt voor langdurige voeding
  • Een beperking van de immuunreactie op allergenen met behulp van natuurlijke bronnen van polyfenolen de hele dag door
  • Met HistaGuard™Complex, een gepatenteerde combinatie van bioactieve stoffen en fytonutriënten, die de eerste verdediging zijn tegen allergie-aanvallen

 


 

2. Apoquel® (Zoetis): een nieuwe dermatologische oplossing tegen jeuk bij honden.

Jeuk bij honden is een van de meest voorkomende aandoeningen waarvoor eigenaars van gezelschapsdieren diergeneeskundige hulp inroepen en die ongeveer één op de zes honden treft. Ongeveer de helft van alle honden met jeuk heeft een onderliggende allergische huidaandoening waarvoor Apoquel® geïndiceerd zou zijn.

Jeuk bij allergische huidaandoeningen kan acuut, seizoensgebonden of chronisch optreden. Dit kan van invloed zijn op de kwaliteit van leven van zowel hond als eigenaar, tenzij de jeuk met symptomatische therapie snel en effectief onder controle wordt gekregen.

Apoquel® biedt een snelle, effectieve en langdurige verlichting van jeuk. Het kan gedurende korte of lange termijn gebruikt worden. Verder draagt het bij aan de verbetering van huidlaesies (beschadiging of verwonding) zonder de bijwerkingen waarmee vaak gebruikte therapieën zoals glucocorticoïden (cortisone) gepaard gaan.

Resultaten van klinische studies met Apoquel®

In klinische studies toonde Apoquel® werkzaamheid en een goed veiligheidsprofiel bij de behandeling van jeuk en leidde het tot een verbetering van huidlaesies bij honden met diverse allergische huidaandoeningen of atopische dermatitis die korte tijd of langdurig werden behandeld. Al 24 uur na de toediening werd door de eigenaren van gezelschapsdieren een daling van de jeukscores waargenomen, en de jeuk bleef tot het einde van de studie afnemen ten opzichte van de uitgangswaarde. De door dierenartsen gegeven scores voor de huidlaesies waren na een week significant verbeterd en bleven tijdens de studies op de lange termijn (vier maanden) verbeteren.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.