Gratis Weight-watchprogramma

Twijfel je of je huisdier een gezond gewicht heeft? Zijn er wat kilo’s blijven plakken na de feestdagen?
Wij bieden je huisdier graag een gratis weegbeurt aan!

Heeft je huisdier overgewicht, dan helpen wij jullie graag op weg met een plan op maat en begeleiden jullie met raad en daad tijdens het volledige afslankproces. We geven hierbij de nodige aandacht aan de baasjes, want het slagen van een vermageringsprogramma hangt sterk af van de motivatie van de eigenaar.

Schrijf je hond of kat nu in en doe mee met ons gratis Weight-watchprogramma!

Wat houdt het programma in?

We starten met het huidige gewicht te meten en het ideaalgewicht te bepalen. Vervolgens stellen we een haalbaar voedingsprogramma op maat op. Daarna zien we je viervoeter graag op afgesproken tijdstippen terug voor een gratis opvolging en sturen bij indien dat nodig is. Start je met de gezonde calorie-arme voeding van Hill’s Metabolic, dan zijn er bij elk weegmoment leuke beloningen en kortingen voorzien!

Dieren die al een tijdje bezig zijn met het afslankprogramma of intussen het programma beĆ«indigd hebben, willen we graag uitnodigen voor een nieuwe gewichtscontrole. We herberekenen de voedingshoeveelheden en passen indien nodig het advies aan. Om u extra te motiveren ontvangt u 3 kortingsbonnen van Hill’s ter waarde van €7.50 en 2x €10.00 (geldig op zakken vanaf 3kg). Deze kortingsbonnen zijn geldig op het hele Hill’s assortiment uitgezonderd de bonus bags. (Meer info en voorwaarden aan de balie.)