DAC-ASsist | Weight-watchprogramma
16061
single,single-post,postid-16061,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Weight-watchprogramma

30 Jun Weight-watchprogramma

Obesitas (overgewicht) is het meest voorkomende gezondheidsprobleem bij honden en katten.
Tot wel 50% van de huisdieren weegt meer dan het ideaalgewicht voor hun ras, leeftijd en geslacht.

Huisdieren met overgewicht leven vaak korter. Overgewicht kan namelijk ernstige gezondheidsrisico’s geven en bijdragen aan o.a. suikerziekte, artrose en ademhalingsproblemen. Ook de levenskwaliteit kan aanzienlijk verminderen.

Zwaarlijvigheid ontstaat als huisdieren te veel calorieën en/of te weinig beweging krijgen. Andere factoren die meespelen zijn de leeftijd, het ras en de castratie/sterilisatie. In zeldzame gevallen is er een medische oorzaak voor overgewicht. Vaak zijn wij, als eigenaar, helaas de schuldige omdat we onze dieren willen verwennen met te veel eten, ongezonde voeding, snoep of restjes van tafel.

Wil je weten of jouw huisdier te dik is? Wil jij je huisdier op een gezonde manier laten vermageren? Wij helpen je graag op goede weg! We starten met het huidige gewicht te meten en het ideaalgewicht te bepalen. Vervolgens stellen we een haalbaar voedingsprogramma op maat op. Daarna zien we je viervoeter graag op afgesproken tijdstippen terug voor een gratis opvolging en sturen bij indien dat nodig is.

Schrijf jouw huisdier nu in en doe mee met ons gratis Weight-watchprogramma!
Je kan hiervoor een afspraak maken aan de balie, telefonisch of online.
Voor elk huisdier zijn er leuke beloningen en kortingen voorzien bij de weegmomenten.

lotje-voor

                 Begin: 26.850 kg

lotje-na

         12 weken later: 22.900 kg

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.